Загальношкільна батьківська конференція в ЗОШ № 56

14 вересня у школі відбулась батьківська конференція, на якій делегати від батьківської громади та педагогічного колективу заслухали звіт голови ради школи Скакунової Олени Олександрівни про роботу ради в минулому навчальному році. Олена Олександрівна відзначила активну участь батьків у житті школи, у реалізації учнівських проектів, подякувала за благодійну допомогу для розвитку навчально – матеріальної бази навчального закладу.

Із значним інтересом присутні сприйняли доповідь директора школи Мазур О.М. про співпрацю школи та сім’ї з метою формування компетентної. соціально адаптованої особистості. Ольга Миколаївна презентувала здобутки педагогічного колективу у співдружності з батьківською спільнотою, звернула особливу увагу на успіхи випускників школи, познайомила з основними компонентами «Нової школи», повідомила про участь 1В класу у пілотному проекті впровадження нового Державного стандарту початкової освіти.

Голова шкільного батьківського комітету М’ячіна Л.В. надала звіт про використання благодійної допомоги для підготовки школи до нового навчального року. Любов Вікторівна щиро дякувала всім за піклування про умови навчання і виховання дітей.

Всі учасники конференції підтримали пропозицію висловити вдячність міській владі, особисто начальнику управління освіти Деркач Ганні Іллівні за оновлене шкільне подвір’я, новий комп’ютерний клас, відремонтований туалет для дівчат і, взагалі, за постійну турботу і піклування про добробут навчального закладу.

Бажаємо обраному конференцією складу Ради школи і надалі плідно працювати, зміцнюючи партнерство школи і батьківської громади.

Кiлькiсть переглядiв: 424