Цікаві вихідні


/Files/images/051017/viber image.jpg

7 жовтня відвідали місто Одесу учні 9А, 9Б, 9В, 8Б та 7А класів. Хоча це була не перша екскурсія до сусіднього міста, але ми отримали нові чудові та захоплюючі враження від подорожі. Цього разу ми відвідали Музей цікавої науки і Одеську кіностудію, якій незабаром виповниться 100 років.

/Files/images/051017/1.jpg

"Музей цікавої науки" - це перший на Півдні України науково-розважальний інтерактивний музей, де зібрано безліч унікальних експонатів зі світу науки, кожен з яких по праву можна назвати чарівним, і вони, безсумнівно, нас здивували. Ми по-новому і з інтересом поглянули на те, що раніше нам здавалося нудним або складним у вивченні.

/Files/images/051017/2.JPG

/Files/images/051017/3.JPG

/Files/images/051017/4..jpg

Одеська кіностудія - найбільший в Україні виробник кіно. На сьогоднішній день репертуар студії становить 222 художніх фільма.

/Files/images/051017/5.jpg

/Files/images/051017/6.jpg

Після цікавих та дуже корисних екскурсій ми прогулялися відреставрованим Приморським бульваром, зачарувались красою Стамбульського парку, з вікон фунікулеру помилувалися морем.

Хоча цього дня дощило, але осіння Одеса була гостинною і чарівною. Сподіваємось ще не раз повернутися сюди.

Група учнів 9А, 9Б, 9В, 8Б та 7А класів

А ось декілька вражень від учнів:

«Приїхавши до Одеси, так і намагаєшся зупинити на хвилинку час. Коли ти ходиш по її чудовим вулицям, то ти тільки дивишся і захоплюєшся її красою та величністю. Коли піднімаєшся по Потьомкінськім сходам, то для тебе відкривається неймовірний вид на Чорне море. Навіть дощ в цю суботу не зіпсував мені подорож до міста мрій, а, навпаки, дав свою ноту щастя. Я дуже задоволена цією неймовірною подорожжю до Одеси».

Єлизавета Фещук, учениця 9-Б класу

«Одеса напрочуд красиве місто. Її архітектура заворожує, вона дуже-дуже красива й захоплююча і за своїм змістом, і за своєю історією. Поїздка до Одеси була неймовірно захоплюючою, адже, я побувала в музеї цікавої науки і на Одеській кіностудії. Подивившись на море, я зовсім не думала про дощову погоду, адже море гріло серце. Одеса – місто, яке повинен відвідати кожен, і переконатися що воно прекрасне».

Галина Сапронова, учениця 9 – Б класу

Кiлькiсть переглядiв: 551