Повернутися до звичайного режиму

Майстер – клас «Осінні фантазії»

Осінь завжди зачаровує серце людини незбагненністю кольорів і відтінків,а ще дивовижною неповторністю краси природи. Кожна дитина відчуває красу навколишнього світу, то як же не намалювати її, не зробити казку з отої дивовижної краси, яка тебе оточує. Тому 15 листопада 2017 року Залітко Анна Олександрівна для учнів 2-д класу провела майстер – клас «Осінні фантазії». Під час заходу панувала дружня, творча атмосфера. Зі своєї уяви та фантазії, діти, на згадку про чарівну красу осені, створили мальовничі й неповторні пейзажі.

/Files/images/151117/1.jpg

/Files/images/151117/2.jpg

/Files/images/151117/4.jpg

На наступний день у приміщенні школи відбулося справжнє свято краси і фантазії, виставка осінніх композицій. Вражаючі своєю натуральністю вони дивували всіх. Виставка не залишила байдужим нікого. Всі залишились задоволеними: і учні, які продемонструвалисвою фантазію та майстерність, і глядачі, які змогли насолодитисякрасою та пишністю осінніх композицій. «Чудесний світ відкривається в живих барвах, яскравих і
трепетних звуках, у казці та грі, у власній творчості, у красі, що
надихає ... серце, у прагненні робити добро» (В. Сухомлинський).

Від імені вихованців 2-д класу, класного керівника Орленко А.М. висловлюємо подяку Залітко Анні Олександрівні, мамі Залітка Владислава, яка провела цікавий захід, залучила дітей до створення краси власними руками.

Шановні учні! Долучайтесь до таких заходів. Ми впевнені – вам сподобається.

Якщо вам припав до душі наш майстер-клас, і ви захочете його провести у себе, то звертайтеся до Залітко Анни Олександрівни.

Кiлькiсть переглядiв: 548