Ярмарок педагогічних технологій

Всередині нас приховані потенційні творчі можливості, й ми повинні працювати щосили, щоб розкрити цей потенціал.

Мартін Лютер Кінг

Саме такі творчі можливості продемонстрували вчителі-початківці під час проведення ярмарку професійної майстерності.

З 22 по 24 листопада 2017 року пройшов Ярмарок педагогічних технологій «Сходинки професійної майстерності молодих вчителів». Метою ярмарку було покращення рівня кваліфікації молодих фахівців, обмін досвідом та підвищення мотивації професійної діяльності. Молоді вчителі: Яновська А.В, Борисенко Л.А., Стахун К.П., Головченко С.О., Грабчак Ю.М., Терещенко Н.М. провели відкриті уроки, на яких використали різноманітні форми проведення навчальних занять, застосовували інноваційні методи, використали інформаційно-комунікаційні засоби, ігрові технології. Це сприяло стимулюванню інтересу учнів до нових знань, розвитку розумових здібностей, емоційно-вольової сфери, пізнавальної активності та самостійності, здатності до творчості, самовираження і спілкування.

/Files/images/151117/DSCN7657.jpg

/Files/images/151117/DSCN7680.jpg

/Files/images/151117/DSCN7682.jpg

/Files/images/151117/DSCN7689.jpg

/Files/images/151117/P71123-081804.jpg

/Files/images/151117/P71123-100238.jpg

Проведені в рамках Тижня заходи дали можливість створити в колективі творчу атмосферу, сприяли дружній і згуртованій роботі адміністрації школи, наставників та молодих спеціалістів, пробудили інтерес до творчості, прагнення досягти кращих результатів. Як свідчать відкриті уроки, захід в цілому пройшов на належному методичному рівні, вчителі продемонстрували достатній рівень професійної компетентності, володіння змісту навчальних програм, методами, засобами й технологіями навчання та виховання, демократичним стилем спілкування з учнями.

До вершини треба йти іноді все життя, зробити багато власних відкриттів. Іноді навіть те, що вже відо­ме для інших. Тому намагайтеся від­відувати якнайбільше уроків у своїх старших колег, запозичте те, що ви­вірене часом, відкрийте нове.

Хочеться побажати молодим: ніколи не зупиняйтесь на досягнутому – тільки праця, новаторство, пошук допоможуть вам стати в ряд майстрів педагогічної ниви .Ваша енергія, вогник, теплота серця нехай запалюють серця дітей . До вершини треба йти іноді все життя, зробити багато власних відкриттів. Іноді навіть те, що вже відо­ме для інших. Тому намагайтеся від­відувати якнайбільше уроків у своїх старших колег, запозичте те, що ви­вірене часом, відкрийте нове. Успіхів вам, молоді колеги!

Кiлькiсть переглядiв: 485