Повернутися до звичайного режиму

Збори для батьків майбутніх першокласників

27 січня 2018 року школа відчинила свої двері для батьків майбутніх першокласників, які стануть першопроходцями в новій українській школі.

Перед батьками виступила директор школи Мазур О.М. Вона ознайомила присутніх з досягненнями учнів школи та з перспективами навчального закладу, який вирізняється інноваційним підходом до навчально-виховного процесу, просторими, світлими класами, обладнаними за новітніми технологіями, спортивними залами, інформаційним центром, який створено на базі шкільної бібліотеки.

/Files/images/0102/kvest_101/P80127-090637.jpg

/Files/images/0102/kvest_101/P80127-090630.jpg

Директор школи відмітила, що семінари, вебінари, інтернет-конференції, створення комп’ютерних посібників, участь у конкурсах, майстер-класи для колег міста – є важливою складовою педагогічної діяльності колективу. Ольга Миколаївна наголосила, що жодна педагогічна новація не проходить осторонь креативних вчителів школи, які перебувають завжди в творчому пошуку. І все це заради своїх учнів, на яких щиро чекає школа. Ольга Миколаївна ознайомила батьків з нормативно-правовою базою щодо організації та проведення прийому дітей до 1-го класу.

Як відзначила директор школи, Мазур О.М., саме ті діти, які прийдуть до школи 1 вересня 2018 року, стануть учасниками нового освітнього проекту нашої держави.

Батьки мали змогу ознайомитися з програмами навчання, дізнатися про пілотний проект для початкової школи «На крилах успіху». Актуальна тема хвилювала кожного. Звісно, виникли запитання: як зміниться зміст освіти? Які методи викладання у класі, що навчатиметься за навчальним планом пілотного проекту? Хто буде навчати їх дітей? Якою буде класна кімната? Та багато інших.

/Files/images/0102/kvest_101/P80127-090703.jpg

Заступник директора з навчально–виховної роботи Лариса Станіславівна Орленко надала інформацію присутнім про новий Державний стандарт початкової освіти, розповіла про особливості нової школи, про зону найближчого розвитку дитини, відповіла на запитання, які стосувалися різних аспектів готовності дитини до школи.

/Files/images/0102/kvest_101/P80127-090723.jpg

Практичний психолог школи Журбенко О.М. провела перший батьківський лекторій «Як допомогти дитині готуватися до школи», а також надала практичні рекомендації. Порадила батькам користуватися пам'яткою «Десять заповідей для мами і тата майбутнього першокласника».

Батьківські збори майбутніх першокласників відбулися у затишній та активній атмосфері. Зустріч була цікавою та плідною.

Шановні батьки! Ми дякуємо вам за співпрацю. Для Вас і ваших дітей крім спілкування в стінах школи будуть проводиться психологом онлайн консультації «Готуємося до школи» на сторінках шкільного сайту. Разом ми створимо всі умови, що дають змогу запобігти стресовим станам та шкільній дезадаптації дитини. Наші діти будуть успішними та щасливими.

Сподіваємося, наша співпраця буде змістовною, цікавою і значною в житті кожної дитини і кожної родини. Майбутнє наших дітей залежить від якості нашого партнерства!

/Files/images/0102/kvest_101/images.jpg

Усім нам щастя, миру і добра!

Хай завжди панує радість у ваших сім’ях!

Кiлькiсть переглядiв: 876