Повернутися до звичайного режиму

Квест – фестиваль знавців історії

6 березня семикласники стали учасниками чудового свята ЇЇ Величності Історії. Це був квест – фестиваль «Подорож в середньовіччя», до якого учні підготували візитку загону рицарів на чолі з магістром, представили у міні – виставах історичні події та постаті, продемонстрували знання термінів та хронології. Для оцінювання учасників було запрошено поважне журі у складі: заступник директора Салманова Олена Юріївна, Валерія Василівна і Світлана Юріївна (студентки історичного факультету, майбутні вчителі).

/Files/images/0102/10.jpg

Загони знавців історії після презентації візитки та інтелектуального турніру відправилися до бібліотеки, щоб виконати завдання квесту, а вболівальники теж не сумували: успішно відповідали на питання бліц – вікторини, відвідали замок хронології, додавши бали до здобутків своїх загонів.

/Files/images/0102/11.jpg

/Files/images/0102/12.1.jpg

Яскраві враження отримали присутні від міні – вистав «Випадок з cуассонською чашею» та «Суд над Жанною Д’Арк». Учні виступали як справжні актори! Не менш захоплюючою була презентація князя Ярослава Мудрого та княгині Ольги.

/Files/images/0102/13.jpg

/Files/images/0102/14.jpg

Учням дуже сподобався цікавий і захоплюючий історичний квест – фестиваль. Учасники отримали від журі солодкі призи, а на лінійці – грамоти за перемогу в номінаціях:

7Б - «Талановиті й завзяті»;

7А - «Креативні та відважні».

/Files/images/0102/15.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 496