«ПЕДАГОГІЧНИЙ СВІТАНОК»

23 квітня 2018 року у затишному кабінеті зібрався увесь колектив школи на конкурс-свято молодих спеціалістів «Педагогічний світанок – 2018».

Свято розпочалося з привітання директора школи Мазур О.М., яка відзначила, що з кожним роком на освітянському обрії школи з'являються нові імена молодих учителів, які вирішили присвятити своє життя вихованню підростаючого покоління. Іноді здається, що працюючи поруч, зустрічаючись щодня, ми добре знаємо один одного. Але оскільки наші молоді вчителі працюють один чи два роки, то саме на святі «Педагогічного світанку» ми маємо можливість більше дізнатися про своїх колег.

Цього разу за звання «Міс освітянка-2018 школи 56» змагалися 8 учасниць: Волчек К.О., вчитель інформатики; Гуляєва А.Т., вчитель образатворчого мистецтва; Головченко С.О., Стахун К.П., Борисенко Л.А., Яновська А.В., Шевченко А.В., Терещенко Н.М. - вчителі початкових класів.

Ведучим дійства був молодий перспективний педагог Ісаєв В.О. Серед учасників були ті, хто вперше переступив поріг школи в цьому навчальному році, і ті, хто вже має «родзинки» досвіду. У залі панував чудовий, дійсно, святковий настрій. На широкоформатному екрані демонструвалася презентація про кожного творчо працюючого вчителя.

Кожен педагог – це багатогранна особистість, яка відзначається неординарністю, смаком, талантом. Тож молоді вчителі презентували своє улюблене заняття і демонстрували свої уміння з написання віршів, вирішення педагогічних ситуацій, влучних відповідей на питання вікторини, визначення настрою казкових героїв. Усі конкурсантки гідно витримали випробування на всіх етапах і були нагороджені подарунками.

/Files/images/0104/2.jpg

/Files/images/0104/1.jpg

А на завершення свята всі переглянули останню сторінку - фільм про шкільне життя. Відеосупровід свята підготували заступник директора Салманова О.Ю. та керівник «Школи молодого вчителя» Самкова Н.М.

На цьому святі прозвучало багато теплих спогадів, хороших слів, дотепних жартів та добрих побажань: «Нехай вам завжди всміхається доля, дарує міцне здоров'я та довголіття. Бажаємо вам здійснення найзаповітніших мрій, а також щоб у ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок».

Кiлькiсть переглядiв: 442