Батьківська конференція

13 вересня відбулася загальношкільна батьківська конференція, на якій делегати від колективу батьків кожного класу і вчителі, члени Ради школи, заслухали доповідь директора Мазур О.М. «Про партнерство школи та сім’ї з метою формування компетентної особистості в умовах розбудови «Нової української школи». Ольга Миколаївна відзначила, що приміщення школи підготовлені до нового навчального року з допомогою батьків, а вчителі 1-х класів пройшли курсову підготовку для того, щоб навчати дітей по новим методикам. В класних кімнатах 1-х класів створені 7 осередків соціалізації дітей. Наголосила, що успіх Нової школи залежить від реалізації всіх компонентів, в тому числі - злагодженого партнерства з батьками. Повідомила також про підготовку до відзначення 30-річчя школи і закликала батьків взяти участь у святкових заходах.

Голова Ради школи Скакунова О.О. доповіла про діяльність Ради у минулому навчальному році, подякувала батьків за активну участь у шкільному житті та всебічну допомогу під час підготовки старту «Нової української школи». Делегати заслухали і обговорили також звіт батьківського комітету школи про використання благодійних коштів батьків, спрямованих на зміцнення навчально – матеріальної бази закладу. Звіт розміщений на сайті школи і на стенді «Інформація для батьків» у вестибулі школи. Учасники конференції підняли ряд питань матеріального забезпечення школи, організації харчування дітей у шкільній їдальні.

Конференція ухвалила склад Ради школи під головуванням Скакунової О.О., представництво батьківської громади в особі голів батьківських комітетів класів та обраних представників педагогічного колективу.

Кiлькiсть переглядiв: 573