Ювілей школи

Діти, школа, вчителі… Слова усім відомі і знайомі. Але в кожного вони викликають свої спогади, емоції, почуття. Найчастіше — це дитинство, сміх, радість спілкування з друзями-однокласниками, уроки, веселі ігри, перерви, свята, екскурсії… І вчителі, які спливають час від часу у твоїй пам’яті, від яких ти взяв щось для себе; слова, сказані ними, живуть в тобі і ти звертаєш на них увагу навіть у зрілому віці. Дивно, але так воно і є. Школа… Колись ти бурхливо жив у ній, вчився, ріс і мужнів, а тепер вона живе в тобі тихо і непомітно, але завжди присутня, готова зринути у пам’яті в будь-яку хвилину.

/Files/images/0101/DSCN9666.jpg

Цього року наша школа відзначає свій 30-й день народження.

/Files/images/0101/DSCN9674.jpg

На урочистостях панувала позитивна атмосфера та відчувалось хвилювання дітей.

Привітати педагогічний колектив та дітей зі святом завітали начальник відділу захисту прав дітей управління освіти Миколаївської міської радиЯковенко В.І., депутат Миколаївської міської ради Дюмін А.Г., а також колишні працівники та випускники школи.

/Files/images/0101/DSCN9734.jpg

Під час заходу начальник відділу Управління освіти Яковенко В.І. теплими словами привітав школу зі святом та подякував усім, хто починав нелегкий шлях становлення навчального закладу та нині у ній працює.

/Files/images/0101/DSCN9731.jpg

Виступив перед присутніми депутат міської ради Дюмін А.Г., який наголосив, що школа – це не тільки стіни, насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги: і ті, хто щодня переступає поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного, і ті, кого вже немає сьогодні, але вони завжди живуть у пам’яті учнів, колег, і вчителі-ветерани праці, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців, їх щирі слова подяки.

/Files/images/0101/DSCN9698.jpg

Директор навчального закладу Мазур Ольга Миколаївна коротко розповіла присутнім про історію становлення школи та здобутки, яких вдалося досягнути педагогічному колективу за 30 років. Зокрема, зазначила, що збудована і відкрита школа - у 1988 році. На сьогоднішній день тут навчається 1100 дітей та працює близько 60 педагогічних працівників.

/Files/images/0101/DSCN9738.jpg

/Files/images/0101/DSCN9759.jpg

/Files/images/0101/DSCN9866.jpg

В цей день було багато пісень, спогадів: згадували історію школи, її перших вчителів та першокласників. Це була не просто зустріч, це було свято, наповнене радістю, теплотою, любов’ю.

Кiлькiсть переглядiв: 479