Повернутися до звичайного режиму

Гра – квест «Подорож стежинами здоров’я»

/Files/images/0109/т.jpg

«Щоб цікаво і корисно…» - саме під такою назвою проходила гра – квест «Подорож стежинами здоров’я», організована для учнів 3-Б, 3-Г,3-Д класів 19 жовтня 2018 року в рамках тижня початкової школи.

Мета – в цікавій формі спонукати учасників дотримання знань про поняття «здоров’я», «здоровий спосіб життя», визначення та усвідомлення факторів, що впливають на здоров’я. Школярі об’єдналися у 3 команди, отримали маршрутні листи, у яких були зашифровані 5 зупинок.Знайти місце, де буде проходити кожен етап, можна, тільки розгадавши підказку. Це додаткові пригоди та азарт для гравців.

/Files/images/0109/ю.jpg

/Files/images/0109/ть.jpg

На станціях учасників зустрічали батьки з практичними і теоретичними завданнями, які сприяли розвитку креативності,згуртуванню колективу. Найцікавішими для учнів стали станції:"Місто Смаколиків","Країна Фізкультурія", "Фортеця Порятунку", бо саме на них кожен учасник мав не лише якомога краще виконати власне завдання, а й спрацювати однією командою: злагоджено, швидко, і що найголовніше – результативно.

/Files/images/0109/б.jpg

/Files/images/0109/юб.jpg

/Files/images/0109/юь.jpg

Родзинкою було шоу аніматора – Сорокіної Тетяни Леонідівни. Діти залюбки взяли участь у танцювальному батлі. Весела атмосфера панувала впродовж всього заходу. Учасники отримали позитивні емоції та задоволення від гри.

Ми переконалися, що квести – це сучасно, цікаво, корисно!!!

Кiлькiсть переглядiв: 474