«Сучасні педагогічні технології на уроці»

/Files/images/011/1.jpg

З метою підвищення професійної підготовки педагогів в Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №56 19 листопада 2018 року був організований майстер-клас з обміну досвідом впровадження сучасних технологій навчання.

Заступник директора Жендубаєва Л.С. підкреслила, що майстер-клас є ефективною формою передачі знань і умінь, обміну досвідом навчання і виховання, центральною ланкою якої є демонстрація оптимальних методів освоєння певного змісту та активної ролі всіх учасників заходу.

/Files/images/011/2.jpg

/Files/images/011/3.jpg

Досвідчені педагоги презентували свій досвід впровадження візуальних засобів навчання. Гусєва Л.В. продемонструвала колегам досвід впровадження прийомів і форм візуалізації на уроках зарубіжної літератури та російської мови. Були презентовані такі сучасні візуалі засоби,як скрайбінг, інфографіка.

/Files/images/011/6.jpg

Орлова Л.С. розповіла, як під час уроків математики для оперативного контролю знань учнів використовує QR-код.

/Files/images/011/4.jpg

Салманова О.Ю. ознайомила з досвідом використання технології ефективного засвоєння інформації з допомогою прийомів мнемотехніки на уроках.

/Files/images/011/5.jpg

Ісаєв В.О. поділився досвідом використання платформи Kahoot для навчанння учнів в ігровій формі, яка підходить для будь-якого предмету й віку учнів.

/Files/images/011/7.jpg

Завершила майстер - клас Стаматова Ж.О., яка презентувала досягнення учнів із використання фізичного експерименту в домашніх умовах.

Отже, майстер-клас довів, що педагоги школи мають значний досвід з питань впровадження сучасних технологій навчання.

Захід приніс задоволення від знайомства з практичним втіленням педагогічних інновацій та переконав усіх вчителів у можливості їх впровадження в умовах реформування освітньої галузі.

Кiлькiсть переглядiв: 510