Повернутися до звичайного режиму

Уроки на запрошення

Сьогодні, коли в Україні відбувається глибинне реформування системи освіти, важливе місце в цьому процесі посідає проблема наступності і перспективності між дошкільною та початковою освітою.

/Files/images/011/dnz/_AND4163.JPG

В рамках проведеної роботи щодо наступності вихователі ДНЗ №17 відвідали уроки на запрошення вчителів ЗОШ №56. Важливим напрямом, за яким обов’язково має бути встановлена наступність між дошкільним закладом та школою, є наступність у формах і методах навчання і виховання дітей. Вихователі мали можливість бачити уроки в класі , як за новою програмою НУШ так і в класі, який працює за навчальним проектом «На крилах успіху».

/Files/images/011/dnz/_AND4158.JPG

/Files/images/011/dnz/4.jpg

Вчителі Баширова О.М., Самкова Н.М. продемонстрували уроки з високою методичною підготовкою, яскравою, захоплюючою подачею навчального матеріалу, різноманітністю форм і методів роботи. Тісна співпраця дозволяє вчителям краще вивчити рівень розвитку дітей, а вихователям – зрозуміти вимоги, які ставить школа перед дітьми, що прийшли в 1-й клас. Адже професійне кредо наших колективів «Краще радитись перед діями, ніж потім роздумувати над ними».

/Files/images/011/dnz/1.jpg

/Files/images/011/dnz/2.jpg

/Files/images/011/dnz/3.jpg

Яскравим завершенням заходу стала радісна зустріч вихователів зі своїми підопічними..

Кiлькiсть переглядiв: 527