Повернутися до звичайного режиму

26 січня в Миколаївській ЗОШ №56 були проведені збори для батьків майбутніх першокласників

Перед присутніми виступила директор Мазур О.М., яка презентувала досягнення та перспективи розвитку школи, детально зупинилася на ключових моментах й основних аспектах Нової української школи, розповілапро принципи організації навчання в НУШ.

/Files/images/0101/батьки 1.jpg

Ольга Миколаївна ознайомила всіх з нормативно-правовою базою щодо організації навчання та проведення прийому дітей до 1-го класу. Повідомила про переваги та прогресивні зміни, які пропонує освітня реформа. Також дала відповіді на запитання, що цікавили батьків майбутніх першокласників.

/Files/images/0101/батьки.jpg

/Files/images/0101/крила.jpg

Вчитель Сташкевич В.Ф. поділилася досвідом роботи з першокласниками за освітнім проектом «На крилах успіху». Запропонувала батькам стати учасниками толоки, попрацювати з конструктором LEGO, познайомитись з казковими героями лаксиками. Завдяки введенню казкових персонажів – лаксиків, в освітньому проекті реалізується принцип «навчаючи інших, навчаюся сам». Адже всім відомо, що найкраще людина навчається тоді, коли навчає інших.

/Files/images/0101/ранкова зустріч.jpg

/Files/images/0101/презентація.jpg

/Files/images/0101/робота батьків.jpg

Практичний психолог Журбенко О.М. надала поради щодо соціально-психологічної готовності дітей до школи. Розповіла про дітей нового покоління «Z». Від неї батьки отримали важливі настанови щодо підготовки дошкільників до навчання.

/Files/images/0101/психолог.jpg

Батьківські збори пройшли цікаво та змістовно.Вони стали тим першим місточком для реалізації наступності між дошкільною та початковою освітою, цінним важелем педагогічної взаємодії з батьками майбутніх першокласників.

Для тих, хто не мав змоги відвідати батьківські збори, чи хоче ще раз детально ознайомитися з важливою інформацією, пропонуємо зайти на сайт школи (меню сайту: розділ «Як стати учнем нашої школи» wym-1548690798141).

Кiлькiсть переглядiв: 577