Тиждень музики та образотворчого мистецтва

З 21.01.2013 в школі проводись заходи «Тижня музичного і образотворчого мистецтва»,повідомлення про який прозвучало на лінійці. Тоді ж розпочались тематичні виступи для учнів 3-4-х класів «Видатні українські композитори» лекторської групи 6А класу.

22.01.2013 відбулись наступні заходи:

§ конкурс повідомлень на тему «Художники України», але, на жаль, тільки окремі учні 7-х класів підготувались до конкурсу.

§ у фестивалі «Знавці музики» команди 6А і 6Б класів були дуже активними у музичній вікторині і проявили себе знавцями музичних інструментів, інсценували пісню, визначали композиторів, вгадували пісні із відомих мультфільмів і, звичайно, вболівальники підтримували свої команди змістовними плакатами.

Команди отримали грамоти: 6А – «за наполегливість та творчий підхід до виконання завдань», а 6Б - « за відмінні знання предмету музичне мистецтво».

23.01.2013 було проведено конкурс малюнків учнів 1-2 класів на тему «Зимові народні свята» та конкурс плакатів п’ятикласників. В конкурсі взяли участь учні майже всіх класів, особливо активними були учні 2Б, 5А і 5Б класів.

Грамотою за активну участь у конкурсі нагороджений учнівський колектив 2Б класу.

25.01.2013 була проведена виставка дитячої творчості учнів 6-х класів, але тільки учні 6А класу надали свої роботи.

Найкращі презентації з теми «Видатні композитори» підготували учні 7А класу Крапівін Володимир, Коломієць Сергій, Мальченко Павло і Цибульська Варвара, учениця 7Б класу Домбровська Яна та учениця 8В Пилипчук Лілія. Презентації будуть продемонстровані учням початкової школи.

За перемогу у захисті учнівських презентацій з теми «Видатні композитори» нагороджений грамотою учнівський колектив 7А класу.

Подяку за підготовку презентації отримали Домбровська Яна та Пилипчук Лілія.

Кiлькiсть переглядiв: 900