Повернутися до звичайного режиму

Фінал шкільного конкурсу «Кращий учень школи»

16 травня відбувся фінал щорічного шкільного конкурсу «Кращий учень школи».У святковій атмосфері учні, які є гордістю школи, ще раз довели, що вони кращі з кращих! Ці учні - переможці різноманітних конкурсів, олімпіад, вони є лідерами у своїх класних учнівських колективах.

Фінал конкурсу складався з наступних завдань. Учні 5-6 класів виготовляли творчі лепбуки на тему: «Моя рідна школа», «Школа моєї мрії», 7-9 класи складали захоплюючі квести на соціально-важливі теми. А старшокласники створювали зворушливі відеоролики «Школа – мій дороговказ у життєвому виборі». Всі учасники продемонстрували цікаві та змістовні презентації, в яких розповіли про свої досягнення, свою рідну школу, показали яскраве та насичене шкільне життя, поділилися своїми мріями та планами на майбутнє.

Всі присутні на заході переконалися, що кращі учні школи розумні, талановиті, ніколи не зупиняються на досягнутому, йдуть вперед підкорювати нові вершини! А результати конкурсу, яких вже недовго чекати, традиційно будуть оголошені на святі «Останнього дзвоника». І, як завжди, кращі з кращих учнів отримають не тільки грамоти, а й цінні подарунки.

Ще раз вітаємо фіналістів, дякуємо батькам та педагогам за виховання гідних громадян нашої держави!

Кiлькiсть переглядiв: 432