Щорічний звіт керівника закладу

«Наше завдання – кожній дитині

дати доступ до якісної освіти»

3 червня, 0 16.00, відбулась загальношкільна конференція, на якій присутнім вчителям, батькам та запрошеним був представлений змістовний звіт директора школи Мазур Ольги Миколаївни про свою діяльність та результати роботи навчального закладу в 2018/2019 навчальному році.

В анонсі Ольга Миколаївна окреслила коло питань, на які в ході доповіді надала відповіді:

- Що означає управляти навчальним закладом в умовах переходу до Нової української школи? Як готується освітнє середовище навчального закладу до нового навчального року?

- В якій мірі впливає залучення педагогічної та батьківської громадськості навчального закладу до управління його діяльністю, соціальне партнерство з громадськими організаціями на успішність школи?

- Які вжиті заходи щодо упровадження інноваційних педагогічних технологій для забезпечення якісної освіти?

- Яким чином досягається високий імідж школи?

Ольга Миколаївна докладно й змістовно розповіла про життєдіяльність шкільної родини, висвітлила стратегію роботи керівника щодо створення позитивного іміджу закладу на основі плідного партнерства і творчої взаємодії вчителя, учня, батьків і громадськості, відзначила успішність випускників старшої школи, досягнення та перемоги учнів у різноманітних конкурсах, продемонструвала зростання професійної компетентності педагогів та їх готовність до нових звершень. На завершення директор подякувала всім за підтримку й плідну співпрацю.

В обговоренні звітної доповіді взяли участь голова ради школи Скакунова О.О., методист будинку творчості дітей та юнацтва Інгульського району Настенко О.Д., заступник директора з виховної роботи Салманова О.Ю., та делегати від батьківської громади, які дали високу оцінку діяльності керівника. У їх виступах лунали щирі слова вдячності директору і педагогічному колективу за наполегливу працю, високий професіоналізм та творче натхнення.

Захід пройшов у дружній, діловій та позитивній атмосфері. За підсумками голосування учасники конференції одностайно постановили визнати роботу директора задовільною з матеріальним заохоченням.

wym-1559719189892

wym-1559719302531

Кiлькiсть переглядiв: 441