Акція «World Cleanup Day»

Щороку 150 країн об’єднуються разом заради однієї спільної мети – очистити планету від сміття та зробити світ довкола чистішим! Україна - не виключення. Акція під назвою World Cleanup Day – це масштабний привід, щоб привернути увагу людей до проблеми забруднення навколишнього середовища та навчити суспільство, як кожен може зробити внесок у поліпшення глобальної екологічної ситуації.

Наша шкільна родина також вирішила долучитися до Всесвітнього дня прибирання, взявши активну участь в акції.

Адже кожен із нас хоче жити та відпочивати в місцях, де чисто, охайно й прибрано. Для цього не потрібні надзусилля та колосальні фінансові затрати. А лише бажання зробити корисну справу, кілька пар рукавиць та мішків для сміття, а ще – дружню згуртовану команду, яка готова спільно робити корисну справу!

/Files/images/003/2009/изображение_viber_2019-09-21_13-54-11.jpg

/Files/images/003/2009/изображение_viber_2019-09-21_13-54-10.jpg

Такою командою виявилися небайдужі учні 9-А та 9-Б класів на чолі з класними керівниками, які прибрали територію парку «Взуттєвик». Цю локацію було обрано не випадково, адже там проводять свій вільний час більшість мешканців мікрорайону. І багато хто з них, на жаль, залишає за собою непотріб. Всього за годину засмічена територія перетворилася на впорядковану відпочинкову зону. Школярі не тільки прибрали сміття, а й виготовили та встановили інформаційні таблички із закликом дбати про довкілля. Адже чисто не там де прибирають, а там де не смітять! Такі заходи згуртовують дітей та надихають на нові звершення. Дякуємо всім небайдужим, хто долучився до екологічної акції. Разом ми зможемо зробити Україну чистішою!!!

Кiлькiсть переглядiв: 475