Урочистий мітинг з нагоди Дня захисника України в Миколаївській ЗОШ № 56 «Гордість і душа держави – це України захисник!»

В історії нашої Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі.
14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна й День захисника України. Ми з гордістю вшановуємо подвиг нескорених українців і висловлюємо слова щирої вдячності людям, які захищали соборність і незалежність України в ХХ столітті і продовжують її відстоювати в ХХІ столітті.

/Files/images/003/1110/DSCN0222.JPG/Files/images/003/1110/DSCN0223.JPG/Files/images/003/1110/DSCN0220.JPG

Тож з нагоди Дня захисника України та з метою вшанування всіх українських воїнів, 11 жовтня у школі, біля меморіальної дошки, відбувся урочистий мітинг «Гордість і душа держави – це України захисник!». В ньому взяли участь майбутні захисники, учні 10 -11 класів. Розпочався захід традиційно під звуки Гімну України. Команда юнаків 11-А класу «Нащадки козаків», виконавши марш стройовим кроком з виконанням козацької пісні, ще раз довела, що козацька слава живе і донині! Привітав присутніх зі святом вчитель ЗВ Синельник В.М., побажав усім миру, віри та надії. Він зазначив, що 14 жовтня - не лише велике свято для українського народу, а й день пам’яті про тих, хто віддав своє життя за мир у державі, за її цілісність і незалежність. Пам’ять героїв, які віддали своє життя за Україну, зокрема випускника нашої школи Пелипенка Дмитра Миколайовича, вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів.

/Files/images/003/1110/DSCN0233.JPG/Files/images/003/1110/DSCN0243.JPG

Ми віримо, що небо нашої України стане мирним, адже його оберігають славні воїни, їм довіряють найдорожче, найсвітліше – оберігати мир!

Ніхто не здолає твій дух і свободу

Козацькому роду тримать булаву,

Міцній, Україно, для щастя народу

Для вірних нащадків на славу живи!

Кiлькiсть переглядiв: 415