ЗАВЕРШИВСЯ ДЕКАДНИК ІСТОРІЇ

Завершився декадник історії, правознавства та етики, протягом якого пройшли цікаві пізнавальні конкурси, турніри, вікторини. Відбулось справжнє свято історії.

20 лютого команди 7-х класів змагалися в історичному турнірі, продемонструвавши достатні знання історії України та епохи середньовіччя. Найбільш цікавими були презентації міні – вистав, особливо вистава про Жанну Д’Арк, підготовлена командою 7Б класу, з використанням фрагментів фільму та чудовим виконанням пісні про героїчний подвиг дівчини. Семикласники готувалися до турніру з великим завзяттям, обидві команди виявили достатній рівень знань хронології, термінів, подій середньовіччя. Не підвели й вболівальники, які добавили до оцінок команди важливі бали. Молодці! Команди нагороджені грамотами.

А 26 лютого команди 9-х класів завзято змагались в марафоні «Історичний брейн–ринг». Дев’ятикласники продемонстрували знання історичних подій, підготували міні – вистави про видатних діячів історії, успішно відповідали на питання бліц-вікторини. Особливо захоплюючими були вистави про королеву Вікторію, Наполеона, Гарібальді, Івана Котляревського.

Всі команди отримали грамоти: команда «Наслідники КЛІО» 9В класу - за перемогу в історичному марафоні, команда «Вікторія» 9А класу – за активність, а за творчість та завзяття - команда «Альтаїр» 9Б класу.

Отже, декадник історії завершився, велика подяка всім учням, які взяли участь в історичних заходах, продемонструвавши значний інтерес до найважливішої з наук і бажання ще краще її пізнавати.

Фото з турніра знавців історії (7 класи)

/Files/images/7А.JPG

/Files/images/Міні 7Б.JPG

/Files/images/команхрон7А.JPG

/Files/images/команда 7Б.JPG

/Files/images/вистава вистава7Б.JPG

/Files/images/виступ 7А.JPG

/Files/images/жури .JPG

Кiлькiсть переглядiв: 417