Шановні батьки майбутніх першокласників!

Згідно з підпунктом 2 пункту 2 розділу II «Прикінцеві положення» Закону України від 17 березня 2020 року № 530-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (СОVID)-19)» відбувається прийом документів для вступу у 1 клас таким чином:

Варіант 1. Традиційний. Прийом заяв буде здійснюватись після офіційного оголошення закінчення карантину очно у приміщенні школи у робочі дні з 14.00 до 17.00.

Варіант 2. Заяви можна відсилати на електронну пошту школи: Для цього додаємо бланк заяви для заповнення (див. посилання поруч з даним листом).

Документи повинні надаватись на електронну пошту школи school56-2015@ukr.net за таким переліком: сканкопія заяви з вашим особистим підписом, сканкопія свідоцтва про народження дитини

Примітка: документи надаються в разі проживання на території обслуговування школи (розміщено за посиланням), але ви можете подати документи на розгляд, навіть, якщо не проживаєте на вказаній території. В разі наявності вільних місць дитина буде зарахована у 1 клас нашої школи.

У разі неможливості зробити сканкопії документів можна чітко сфотографувати заяву, свідоцтво про народження, і надіслати на вищевказану електронну адресу школи.

Варіант 3. У разі відсутності електронної пошти заяви і ксерокопії документів можна принести (щодня з 10.00 до 12.00 – окрім вихідних) у приміщення школи в одному файлі і залишити черговому. Всі заяви будуть розглянуті, зв'язок буде здійснюватись за вашим контактним телефоном.

УВАГА! Медичні довідки будуть прийматись у СЕРПНІ (26-28 серпня) 2020 року.

Кiлькiсть переглядiв: 548