ЦІКАВА ТА ЗМІСТОВНА ЗУСТРІЧ

22 квітня учні 10-Б класу у супроводі Цибульської Тетяни Анатоліївни відвідали філіал бібліотеки ім. М. Кропивницького та побували на тематичній зустрічі, присвяченій 200-річчю з дня смерті М.І. Кутузова – визначного полководця, героя війни 1812 року.

Наші учні ретельно готувалися до зустрічі. На початку, ведучі – Людмила Бубутейшвілі та Володимир Гнатовський, учні 10-Б класу, розповіли цікаву інформацію з життя Кутузова. Доповнила їх дуже талановита письменниця, наша землячка, колишній вчитель географії школи №56 – Кравцова Ніна Василівна. Інформація захопила наших учнів. Вони дізналися про Наполеона та роль М. Кутузова у воєнних діях; яким був Михайло Іларіонович: стратегом, політиком, дипломатом.

Цікаву історію учні та вчителі почули про нагороди М. Кутузова, його останні хвилини життя, як увічнили його пам’ять в Миколаєві. Нашиванко Андрій, Нерознак Євген, Гончаров Олександр та Ласій Костянтин зачитали хронологію життя М.І.Кутузова.

Почавши творчу паузу, діти прослухали Крилова та романси Д.Давидова. Роздивилися книжки присвячені героям війни, великим полководцям та незабутнім подіям. На зустрічі були присутні ветерани Великої Вітчизняної війни, герої-блокадники, серед яких були й ті, хто мав нагороду – орден М. Кутузова.

Подарувавши квіти, не залишивши без уваги жодного з ветеранів, дівчата 10-Б класу: Гапоненко Юлія, Кандиба Олена, Паламарчук Олександра та Ворошилова Альона прочитали вірші, написані В.Жуковським та присвячені подіям минулого.

Вся зустріч пройшла дуже тепло і позитивно. Закінчилося все спільним чаюванням, та цікавою бесідою з ветеранами.

/Files/images/бесіда.JPG


/Files/images/Виступ.JPG/Files/images/Ветерани.JPG/Files/images/Ай, цікаво.JPG
/Files/images/Дівчата.JPG


/Files/images/Загальна.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 449