Повернутися до звичайного режиму

Тиждень математики в МЗОШ №56

Вчителі математики школи ставлять перед собою завдання –зацікавити учнів предметом. Одним із засобів зацікавлення учнів математикою є позакласна робота. Вона сприяє підвищенню їх математичної культури, розширенню математичного кругозору і дальшому посиленню інтересу до математики.

Протягом десяти днів листопада в школі проводився тиждень математики. Математичними газетами був прикрашений вестибюль школи .

Учні 7-х класів брали участь в грі математичний «Брейн- ринг». Вони показали спритність у розв’язуванні логічних задач.Учасники визначили кращого математика. Їм став учень 7Б класу Золотарчук Владислав.

Для учнів 10 класу був організований виховний захід «Інформатика навколо нас». Учні зміцнити знання з інформатики; застосували їх у нестандартних ситуаціях. Вони показали уміння фантазувати, інтерес до вивчення предмету.

Для тих, хто забажав увійти в її казковий світ і опанувати його таємниці, вчителі підготували різноманітні конкурси, ігри, подорожі. Адже, як писав геніальний французький математик Блез Паскаль: «Предмет математики настільки серйозний, що не варто пропускати нагоди зробити його трохи цікавішим». З дев’ятикласниками був підготовлений і проведений конкурс «Найрозумніший». Переможці були нагороджені грамотами.

Кiлькiсть переглядiв: 456