Конкурс «101 попереджає» в Миколаївській ЗОШ №56

МНС на варті безпеки дитини

Рятувальник – герой, гордість країни!!!

Кожен з вас може бути обраним гідним звання «Гордість країни»!

Дуже часто таке звання присвоюється дітям, які своїми сміливими вчинками врятували життя іншим людям! Професія рятівник – це професія мужніх, сміливих людей, які йдуть у вогонь і воду, ризикуючи своїм життям допомагають населенню країни в надзвичайних ситуаціях.

29 січня відбувся традиційний шкільний конкурс «101 попереджає».

Цей захід проводиться з метою засвоєння учнями протипожежних правил, виховання у дітей зацікавленості професією пожежника-рятівника, виховання у них почуття патріотизму та любові до Батьківщини. Команда 7А класу «Іскри порятунку» та команда 7Б класу «За безпеку» виявили достатні знання з правил протипожежної безпеки, проявили артистизм, винахідливість, творчість. Чудові виступи агітбригад на тему: «Правила безпеки використовуй та пам’ятай - пожежу, лихо та стихію оминай!» особливо сподобалися членам журі та вболівальникам. Яскраві костюми, декорації, майстерна гра юних артистів створювали святковий настрій. В результаті випробувань команда 7А класу «Іскри порятунку» виборола І місце, а команда 7Б класу «За безпеку» посіла ІІ місце.

Отже, ми повинні пам’ятати, що вогонь знає лише одне правило: завжди можна завітати туди, де панує халатність, безвідповідальність, байдужість.

Тому будьте обачними, дотримуйтесь правил пожежної безпеки, правил поводження на льоду, на дорозі!

Під час надзвичайних ситуацій в жодному разі не панікуйте,

а телефонуйте в службу порятунку – 101!/Files/images/КонкурсМНС-2014-1.JPG/Files/images/КонкурсМНС-2014-2.JPG/Files/images/КонкурсМНС-2014-3.JPG/Files/images/КонкурсМНС-2014-4.JPG/Files/images/КонкурсМНС-2014-5.JPG/Files/images/КонкурсМНС-2014-6.JPG/Files/images/КонкурсМНС-2014-7.JPG/Files/images/КонкурсМНС-2014-8.JPG/Files/images/КонкурсМНС-2014-9.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 457