Сяйво доброти

В цім почутті така основа,

Яка з глибин душі росте,

Коли її не маєш ти,

То раниш людяне в людині

Немає вищої святині,

Ніж чисте сяйво доброти!

Саме під такою назвою «Сяйво доброти» 7 лютого відбулася виставка-конкурс творчих робіт серед учнів 1-11 класів. Мета даної виставки – формування творчої уяви, фантазії, креативного мислення, виховання співчуття, поваги та милосердя.

Чуйність та доброта надихнули учнів на створення яскравих і дуже індивідуальних композицій. Вийшло справжнє сяйво доброти і таланту! Приємно було бачити роботи, до виготовлення яких діти віднеслися з душею та любов’ю, саме ці експонати будуть подаровані людям, які найбільше потребують нашої уваги та допомоги. Найкращі творчі роботи були представлені учнівськими колективами – 1А, 1В, 2Б, 5Б, 5В, 8А, 9Б класів.

Творити добро легко, головне – бажання. Якщо ти робитимеш добро, то воно обов’язково повернеться. Людина починається з добра, то ж будьмо щедрі серцем в ім’я добра, людяності і справедливості!/Files/images/Виставка 1А.jpg/Files/images/8А.jpg/Files/images/9Б і 2В Хто краще.jpg/Files/images/2Б ще вигляд.jpg/Files/images/Квітка 5Б.jpg/Files/images/5Б на виставку.jpg/Files/images/Виставка 8А.jpg/Files/images/1А Чудово!.jpg/Files/images/Цікава аплікація .jpg

Кiлькiсть переглядiв: 641