День боротьби з туберкульозом в Миколаївській ЗОШ №56

24 березня – Всесвітній та Всеукраїнський День боротьби із туберкульозом. В Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №56 цій даті була присвячена тематична радіо лінійка, інформаційна година, виховні години в 1-11 класах та благодійна акція. 20 березня 2014 року учні 11Б класу 5А, 5Б та 5В класів під керівництвом волонтерської групи «Чиста ромашка» (учні 9В класу) підготували солодкі подарунки для вихованців дитячого санаторію «Дубки» і вручили їх дітям.

Такі візити вже стали традиційними, учні - волонтери заздалегідь готуються до зустрічі, вчать привітання, складають подарунки і завжди хвилюються. І дорослі, і вихованці санаторію вражені такою увагою, із захопленням розглядають подарунки, фотографуються та дякують за увагу й турботу. Але найголовніше - це душевне тепло, яке передається від серця до серця, вогник у очах і, хай несміливе, але спілкування з ровесниками.

Учителі і вихователі санаторію вдячні учням школи за чудове привітання і побажали частіше бачити їх у стінах свого закладу.

Повертаючись додому, діти ділилися враженнями від зустрічі. Вони були розчулені і стривожені побаченим. Жоден з них не залишився байдужим до знедолених дітей, бо тепер міг оцінити те, що означає для них увага оточуючих і, найважливіше, відчути, що може подарувати добро./Files/images/Туберкульоз-1.JPG/Files/images/Туберкульоз-2.JPG/Files/images/Туберкульоз-3.JPG/Files/images/Туберкульоз-4.JPG/Files/images/Туберкульоз-5.JPG/Files/images/Туберкульоз-6.JPG/Files/images/Туберкульоз-7.JPG/Files/images/Туберкульоз-8.JPG/Files/images/Туберкульоз-9.JPG/Files/images/Туберкульоз-10.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 470