Писанковий вернісаж

Писанковий вернісаж в Миколаївській ЗОШ №56

Великдень – великий день Воскресіння Христового. Здавна цей день вважався днем повного очищення Землі і людей. Велике значення має Воскресіння Ісуса Христа, а особливо для нашого українського народу.

Готувався до Великодніх свят і учнівський колектив Миколаївської ЗОШ №56. Учнівське самоврядування організувало виставку писанок та творчих Великодніх композицій, виготовлених учнями 1-9 класів. Учні, класні керівники та батьки показали традиційні писанки, писанки з бісеру, писанки - мотанки, мальованки. Вийшов справжній Писанковий вернісаж!

Діти втілювали свої святкові фантазії у пасхальних композиціях, кожна з яких є своєрідним витвором мистецтва. Було використано безліч матеріалів, що гармонійно поєднувалися у єдине ціле і прекрасне. Оригінальні пасочки, кольорові писанки, маленькі курчатка і щирі привітання із листівок створювали святкову атмосферу і дарували радість глядачам.

Щира подяка висловлюється учасникам і організаторам за приємні емоції та хороший настрій, а також побажання творчого натхнення і нових сил для створення нових шедеврів.

Наші пращури вірили, що писанка має магічну силу, приносить добро, щастя, достаток, захищає людину від усього злого!

Гарна писанка у мене – мабуть, кращої нема!

Мама тільки помагала, малювала я сама.

Змалювала диво-пташку, вісім хрестиків дрібних

І малесенькі ялинки, й поясочок поміж них.

Хоч не зразу змалювала, – зіпсувала п’ять яєць,

Та як шосте закінчила, тато мовив: «Молодець!»

Я ту писанку на конкурс в рідну школу віднесу,

А для мами і для тата дві ще кращих напишу!/Files/images/Діти й композиція.jpg/Files/images/Квіточки 003.jpg/Files/images/Композиція .jpg/Files/images/Виставка 2А.jpg/Files/images/Пасхальний кошик 011.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 461