Кращий учень школи

Шкільний конкурс «Кращий учень школи»

Щорічно в нашій школі проводиться конкурс «Кращий учень школи». Ця славна традиція подобається дітям. Конкурс стартує восени, як тільки починається навчальний процес.

Мета шкільного конкурсу визначена Положенням, яке склали представники учнівського самоврядування після тривалого обговорення:

- стимулювання навчальних досягнень учнів школи;

- забезпечення сприятливих умов та мотивації успішного навчання;

- підвищення рівня вихованості учнів, дотримання «Єдиних вимог до учня», «Правил культурної поведінки», зміцнення фізичного та духовного здоров’я;

- виявлення та розвиток обдарованості і творчих здібностей дітей через участь в шкільних та позашкільних заходах

У всіх учнівських колективах цікаво, змістовно, з великим захопленням проходило обговорення гідних кандидатур, що заслуговували звання «Кращий учень класу». Кращі з кращих отримали право взяти участь у півфіналі конкурсу. Майже всі вони мають лише високий рівень навчальних досягнень, характеризуються високим рівнем вихованості та громадської активності.

І ось 17 квітня відбувся ІІ етап конкурсу «Кращий учень школи» 2013/2014 навчального року.

Кожен претендент з 5-8 класів готував електронну презентацію «Я і мій клас», в якій мав можливість довести всім, що його клас – найкращий. А також повідомити про себе – розкритися як особистість, як учень, як лідер та розповісти про свою участь у шкільному житті. Діти продемонстрували свої захоплення, здібності, відданість школі та рідному учнівському колективу.

Кращі учні 9-11 класів підготували відеофільми про себе як часточку єдиної шкільної родини, зворушливо відобразивши свій шлях у країні знань з мудрими наставниками – вчителями в оточенні дружної згуртованої команди однокласників. Лейтмотивом відеосюжетів стало почуття справжнього патріотизму – любові до школи та вдячності рідному учнівському братству.

Журі відзначило змістовну й практичну значимість матеріалів, повноту розкриття обраної теми, логічність, структурованість матеріалу та дизайн оформлення.

А фінал, якого вже недовго чекати, відбудеться 30 травня під час свята «Останній дзвоник». І, як завжди, кращі з кращих учнів отримають не тільки грамоти, а й цінні подарунки. /Files/images/8А кл026.jpg/Files/images/7 клас.jpg/Files/images/Кращі 030.jpg/Files/images/Кращий з 5 кл 013.jpg/Files/images/Пед-орг. 002.jpg/Files/images/Уавга 010.jpg/Files/images/5 клас 015.jpg/Files/images/Повідомлення 017.jpg/Files/images/Перед презентацією 019.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 584