Повернутися до звичайного режиму

Екскурсія на хлібозавод

21 жовтня 2014 року учні 6-Б класу разом з класним керівником Курбановою І.В. відвідали ВАТ «Миколаївський хлібзавод № 1». На власні очі діти побачили весь процес виробництва хлібобулочних виробів, від замісу тіста до пакування готових виробів.

«Хліб — усьому голова!» — каже народна мудрість. Немає у світі коштовнішого скарбу, ніж свіжий духмяний хліб. ВАТ «Миколаївський хлібзавод № 1» - визнаний лідер хлібопекарного ринку. Кожну добу завод виготовляє 80 тон хлібу. Всім знайомі хліб «Губернаторський», «Елітний», а шестикласники на власні очі побачили, що для того, щоб хліб вийшов з печі запашним потрібно докласти зусиль і праці.

Екскурсовод провела учнів по всіх цехах і показала весь процес виробництва хліба, від завішування тесту у великому чані, до його виходу з печі. А ще учні побачили як роблять смачні солодкі булочки мастериці хлібзаводу. Хліб, яким пригощали шестикласників працівники був такий смачний!!!

Екскурсія підійшла до кінця та залишила в серці кожного повагу до важкої і такої потрібної праці пекаря. /Files/images/Хлібозавод-1.jpg/Files/images/Хлібозавод-2.jpg/Files/images/Хлібозавод-3.jpg/Files/images/Хлібозавод-4.jpg

/Files/images/Хлібозавод 21.11.2014-ф.№5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 569