Повернутися до звичайного режиму

Миколаївська ЗОШ №56 в гостях у МЗОШ №14

Миколаївська ЗОШ №56 в гостях у МЗОШ №14

З метою згуртування колективів навчальних закладів, ознайомлення учнів із досвідом життєдіяльності класних колективів, учнівського самоврядування, навчальних закладів, усвідомлення причетності учнівської молоді до великої шкільної родини міста, формування ціннісних ставлень учнів до себе, людей, суспільства та культурних цінностей, життєвої компетентності, толерантності проходить міська КТС «Шкільна родина» – вже 2-й етап «В гостях у школи», де школи з різних районів зустрічають гостей в стінах рідних домівок.

28 листопада наша школа побувала в гостях ЗОШ №14. Традиційно зустрічали гостей з короваєм та піснями. Екскурсія по школі розпочалася зі станції «Країна дитинства», де учні початкової школи розповідали вірші, співали та танцювали. А потім подарували гостям невеличкі сувеніри, виготовлені власними руками. Наступні станції – «Дружня», «Сюрприз», «Майстер-клас», «Усі ми різні, але єдині!» були дуже цікавими та захоплюючими. Діти отримали багато приємних вражень, мали змогу насолодитися яскравими талантами школярів ЗОШ №14, які не переставали дивувати своєю креативнісю. Заключна станція «Інтернет-кафе» найбільше сподобалася учням нашої школи. Там вони разом з іншими гостями – ЗОШ №18 та ЗОШ №32 в дружній атмосфері обмінювалися позитивними емоціями, смакували солодощами, віртуально подоружували містами Укаїни та вулицями Миколаєва. В кінці зустрічі всі гості та господарі зустрічі обмінялися подарунками та зробили напам′ять колективне фото. А вже в лютому наша школа радо зустрічатиме гостей в своїїй оселі!

«Даний міні-проект – чудова ідея, тому що сприяє вихованню почуття взаємодопомоги, колективізму в учнів, допомагає розширювати коло спілкування дітей на міжшкільному рівні», – зазначили учасники зустрічі».

/Files/images/МЗОШ №56 в МЗОШ №14 -1.JPG

/Files/images/МЗОШ №56 в МЗОШ №14-2.JPG

/Files/images/МЗОШ №56 в МЗОШ №14-3.JPG

/Files/images/МЗОШ №56 в МЗОШ №14-4.JPG

/Files/images/МЗОШ №56 в МЗОШ №14-5.JPG

/Files/images/МЗОШ №56 в МЗОШ №14-6.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 494