Ми – патріоти своєї Батьківщини

Ми – патріоти своєї Батьківщини/Files/images/Жовто-сині кульки.JPG

Патріотизм у найзагальнішому розумінні - це любов до Батьківщини. Для кожної людини в світі її рідний край - найдорожчий та намиліший серцю. Саме з цією думкою нас вчать йти по життю.

Що означає поняття «людина – патріот»? Це не та людина, яка лише говорить про свій патріотизм, а та, яка щось робить для своєї країни та ладу в ній. Мир в країні починається з думки, потім з миру в сім'ї, миру в колективі і суспільстві, що зближує людей.

Що ж зробили ми, наша школа, учні нашого класу аби проявити наш патріотизм? Наші хлопці вивляють свій патріотизм в тому, що займаються фізичною та військовою підготовкою, готуються захищати Вітчизну. А ми, дівчата, виявляємо активність у всіх патріотичних акціях та колективних справах, які проводяться в школі, аби в майбутньому принести користь своїй державі. На фотографіях ви бачите наш шкільний ярмарок, кошти з якого направлені на допомогу біженцям із зони АТО. Ми брали участь у ярмарку з щирою душею та серцем.

Дивлячись на прапор, на фоні якого зроблена наша сімейна фотографія класу, в душі звучить: «Ми - діти України!» Кожен з нас може принести велику користь нашій державі думкою про те, що добро переможе, і наша країна буде процвітати. Великий український письменник Тарас Григорович Шевченко мріяв бачити Україну квітучою. Ми вивчаємо його вірші і впевнені: так буде!

Учениця 9-Б класу Гордієнко Оксана.

/Files/images/В серці - Україна!.JPG

/Files/images/9Б клас, 2014-2015 н. рік.jpg

/Files/images/Виставка учнів 9Б.JPG

/Files/images/Ярмарок, учні 9Б.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 547