1 квітня - день гумору

Див. інформацію на http://vitaliiiisaev.blogspot.com/2015/04/blog-post.html

В усмішці поєднано усе

Коли я сміюся, це постійно значить, що життя триває далі. Найпотрібніший з моїх відносних рефлексів, що б я без нього робив?!

Макс Фрай

1 квітня всі люди веселяться, бо цей день називається Сміхом. Як припускають науковці, до нас це свято прийшло з Німеччини, імовірно, на початку XVIII ст. Його називали ще брехливим днем або Марією-брехухою — одним із народних прізвиськ Марії Єгипетської — святої VI ст., день вшанування якої за старим стилем збігається з 1 квітня. Того дня дівчата дурили людей, аби верховодити майбутнім чоловіком. Для цього дня маємо приповідку: «Першого квітня — брехня всесвітня!».

Саме сьогодні у цей веселий і святковий День наші учні МЗОШ № 56 6- А класу Мостовик Руслана і Ніколаєнко Станіслав мали змогу брати участь в обласному конкурсі читців українського гумору та сатири «Сміхослов» у приміщенні Будинку вчителя. Організаторами як завжди були управління у справах сім’ї, дітей та молоді міськвиконкому, фонд «Дітям України», Народний Рух України, департамент освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації. Метою цього конкурсу було відродження традицій українського гумору та сатири.

У конкурсі брали участь діти двох номінацій молодшої та старшої вікової групи. Наші учні були в першій групі. І як завжди наша школа показала свій справжній талант, мистецтво слова, виразності, артистичності та емоційності. Ніколаєнко Станіслав із гуморескою Павла Глазового «Бобина» та Мостовик Руслана – «Найкраща мова» показали справжню креативність. Підготовкою цих талановитих учнів займався вчитель світової літератури Ісаєв Віталій Олександрович, який також показав майстер-клас на конкурсі читців прочитавши гумореску Остапа Вишні «Ярмарок» і посівши І місце. Допомагала у підготовці також їх класний керівник Старкова Олена Віталіївна, яка й надихнула на перемогу.

Тому ВІТАЄМО наших учнів Ніколаєнка Станіслава і Мостовик Руслану із перемогою, які посіли почесне 3 місце в обласному конкурсі. Це лише початок, тому бажаємо нашим учасникам завжди бути на позитиві, творчих злетів і подальших перемог. Урочисте нагородження відбудеться 7 квітня в приміщенні фонду «Дітям України» об 14.00!

Всім багато усмішок в житті, бо…

…вона, як сонце, веселить і гріє,

Це – талісман наших думок і мрій.

У ній любов і віра, і надія,

Все це – поєднано у ній

/Files/images/1.04.2015-№3.JPG

/Files/images/1.04.2015-№2.JPG

/Files/images/1.04.2015-№1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 557