Перемога свята, перемога! Свято миру, свободи, весни!

Перемога свята, перемога!

Свято миру, свободи, весни!

/Files/images/ІІ світова війна.JPG9 травня 1945 року – ця дата закарбується у серцях народу навіки. Адже саме цього теплого травневого дня над чистим небом запалали салюти перемоги. Із року в рік народ відзначає свято Дня Перемоги з трепетом у серці та сльозами на очах. Нащадки свято бережуть пам’ять про подвиг свого народу.

7 травня учні ЗОШ №56 взяли участь у святковому концерті для ветеранів Великої Вітчизняної війни, який організував депутат міської ради Дюмін Анатолій Григорович. Він привітав гостей зі святом Перемоги і побажав усім міцного здоров'я, щастя і благополуччя, любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє нашої рідної України! Шановних ветеранів, як годиться, зустрічали з короваєм, квітами та різнокольоровими кульками. Це все створювало святкову, дружню, теплу атмосферу. Під час концерту лунали відомі вірші та пісні часів Великої Вітчизняної війни, присвячені Дню Перемоги. Їх чудово виконали – Могильова Ірина (9-А), Гончарук Катерина, Лисенко Анна, Середа Єлизавета (7-Б), Сагайдак Марія (6-Б). Ці музичні композиції не залишили нікого байдужим , вони дали можливість ще раз згадати про героїчну історію нашого народу в далекі сорові роки та вшанувати мужніх солдатів, які захищали свою Батьківщину.

. ...Все далі відходять грізні і важкі роки Великої Вітчизняної війни, але не згасає пам'ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя. Кожен із нас поділяє думку, втілену в словах: «Ніхто не забутий, ніщо не забуто». Наш обов'язок – не тільки в свята, а кожного дня пам'ятати про тих, хто кував перемогу й загинув у цій страшній війні.

Шановні ветерани! Учні школи №56 щиро вітають вас зі святом Перемоги! Ми вклоняємося Вам! Ми завжди будемо пам'ятати ваш подвиг! Ми завжди будемо пам'ятати вас! Низький уклін вам, ветерани!

Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро/Files/images/9.05.2015-МЗОШ № 56-№7.jpg/Files/images/9.05.2015-МЗОШ № 56-№6.jpg/Files/images/9.05.2015-МЗОШ № 56-№5.jpg/Files/images/9.05.2015-МЗОШ № 56-№4.jpg/Files/images/9.05.2015-МЗОШ № 56-№3.jpg/Files/images/9.05.2015-МЗОШ № 56-№2.jpg/Files/images/9.05.2015-МЗОШ № 56-№1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 390