Загальношкільна звітна конференція

«Так тримати!»

2 червня у Будинку творчості дітей та юнацтва Інгульського району відбулась загальношкільна конференція, на якій присутнім вчителям, батькам та запрошеним був представлений змістовний звіт директора школи Мазур Ольги Миколаївни про свою діяльність та результати роботи навчального закладу в 2015/2016 навчальному році, що супроводжувався презентацією слайдів і творчими виступами вихованців гуртків та агітбригади.

В анонсі Ольга Миколаївна окреслила коло питань, на які в ході доповіді надала відповіді, а саме:

- Школі вже 28 років. Багато чи мало?

- Що означає управляти навчальним закладом ?

- Які умови створені для варіативності навчання та вжиті заходи щодо упровадження інноваційних педагогічних технологій у навчальний процес;

- Наскільки ефективна організація різних форм позаурочної навчально-виховної роботи;

- Які заходи вжиті керівником щодо зміцнення та модернізації матеріально-технічної бази навчального закладу.

- Чи забезпечена школа кваліфікованими педагогічними кадрами, наскільки доцільна їх розстановка, які досягнення педагогічного колективу забезпечують високий імідж навчального закладу?

- В якій мірі залучення педагогічної та батьківської громадськості навчального закладу до управління його діяльністю, співпраця з громадськими організаціями впливає на успішність школи та інші.

Ольга Миколаївна висвітлила стратегію роботи школи по створенню позитивного іміджу, докладно й змістовно розповіла про життєдіяльність шкільної родини, відзначила успішність випускників старшої школи, проаналізувала навчальні досягнення учнів, визнала результативною методичну взаємодію вчителів. На завершення директор подякувала всім тим, хто допомагав навчальному закладу.

Під час конференції лунали щирі слова вдячності директору від завідуючої ДНЗ № 17 Звягіної Л. М., представника батьківської громади Скакунової О. О., керівника фольклорного ансамблю «Барвінок» Квітки І. С., керівника спортивного гуртка меншин – карате Нікітенка В. В., методиста будинку творчості Настечко О.Д. за плідну співпрацю, взаєморозуміння, підтримку та професіоналізм.

Захід пройшов у дружній, діловій та позитивній атмосфері. За підсумками відкритого голосування усі присутні постановили визнати роботу директора задовільною з матеріальним заохоченням.

/Files/images/Конференція 2.06.2016-ф1.JPG

/Files/images/Конференція 2.06.2016-ф2.JPG

/Files/images/Конференція 2.06.2016-ф3.JPG

/Files/images/Конференція 2.06.2016-ф4.JPG

/Files/images/Конференція 2.06.2016-ф5.JPG

/Files/images/Конференція 2.06.2016-ф6.JPG

/Files/images/Конференція 2.06.2016-ф7.JPG

/Files/images/Конференція 2.06.2016-ф8.JPG

/Files/images/Конференція 2.06.2016-ф9.JPG

/Files/images/Конференція 2.06.2016-ф10.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 384