Миколаївська ЗОШ № 56 на сторінках видання "Літопис освіти і науки України"

Миколаївська ЗОШ № 56

на сторінках видання «Літопис освіти і науки України»

Це видання – одна із унікальних книг, яка засвідчує багату історію наукової і педагогічної думки. У ній розміщено матеріали про досягнення України у царині науки і освіти, які нічим не поступаються іншим країнам світу.

В публікації видавництва «Альфа – Віта» відзначено, що Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №56 - конкурентноздатний навчальний заклад з українською мовою навчання, який створює умови для формування життєвої компетентності школярів. Педагогічний колектив перебуває в постійному творчому пошуку, впроваджує інноваційні технології, забезпечує успішне майбутнє випускників.

Школа - дипломант Міжнародних виставок «Сучасні заклади освіти – 2010, 2011», «Інноваційні заклади освіти - 2013», нагороджена срібною медаллю V Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2014» та золотою медаллю VІ Міжнародного форуму «Інноватика в сучасній освіті - 2014». Вчителі – учасник й призери різноманітних конкурсів міського та обласного рівнів. На базі школи проводяться семінари й майстер – класи.

Протягом п’яти років творча лабораторія вчителів школи проводила дослідно-експериментальну роботу «Науково-методичні засади впровадження вітчизняної моделі медіаосвіти в навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів», що здійснює Інститут соціальної та політичної психології Національної академії педагогічних наук України.

Адміністрація школи на чолі з директором Мазур О.М. успішно вирішує завдання постійного розвитку шкільної спільноти, всіх у взаємодії та кожної особистості.

Видання вийшло з деякою затримкою; вже після надання у видавництво матеріалів протягом наступних двох років школа має численні нові досягнення, які не потрапили в книгу.

/Files/images/Літопис освіти-ф1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 374