Підсумок місячника "Увага! Діти на дорозі!"

В школі 20.08.2016 р. по 20.09.2016 р. було проведено місячник безпеки «Увага! Діти на дорозі!», з метою збереження життя та здоров’я школярів під час дороги зі школи додому, закріплення знань правил дорожнього руху та їх практичного застосування. В рамках місячника всі класні керівники провели єдиний урок з правил дорожнього руху, учні початкової школи намалювали схему руху «Безпечна дорога зі школи додому» та взяли участь в класних вікторинах та інформаційних іграх на дану тематику. Всі заплановані заходи були спрямовані на вироблення готовності дітей до дій у нестандартних ситуаціях, які можуть нанести загрозу їхньому життю та здоров’ю, запобіганню випадкам травмування під час переходу дороги та попередження дорожньо-транспортних пригод.

/Files/images/IMG_5272.JPG

У класних кімнатах були оформлені інформаційні куточки з техніки безпеки на дорозі.

Протягом місячника був проведений в 1-4 класах конкурс малюнків «Безпека на дорозі!», а найкращі малюнки були розміщені в класних куточках і взяли участь в оформлені виставки малюнків на І поверсі. Активну участь взяли 1А, 1Б, 1В, 1Г, 1Д, 2Б, 2В, 2Г, 3Б, 3Г учнівські колективи.

/Files/images/SDC10920.JPG

/Files/images/SDC10921.JPG

Класний керівник 8Б класу, Курбанова І.В., якісно підготувала шкільний загін ЮІР, який складався із учнів 8Б класу. А 16.09.16 загін виступив перед учнями 1-х класів та вихованцями ДНЗ № 17, під час виступу діти закріпили знання з правил дорожнього руху, правил користування громадянським транспортом.

/Files/images/IMG_5203.JPG

/Files/images/IMG_5311.JPG

/Files/images/IMG_5334.JPG

А 4 жовтня наш збірний загін ЮІР «Дорожній патруль» братиме участь в районних змаганнях, отже бажаємо їм перемоги!

Кiлькiсть переглядiв: 482