ЦІКАВА ТА КОРИСНА ЕКСКУРСІЯ

З метою ознайомлення школярів із професією рятувальника та навчання дітей безпеці життєдіяльності 28 жовтня 2016 року була проведена професіографічна екскурсія для учнів 1-А класу Миколаївської ЗОШ №56.

В ході проведення екскурсії учні мали змогу ознайомитись з пожежно-рятувальною технікою і обладнанням, яке використовується під час гасіння пожеж та подоланні різноманітних надзвичайних ситуацій. У цікавій захоплюючій формі рятувальники розповіли присутнім, як діють оперативно-рятувальні наряди у випадку отримання вищевказаних повідомлень, про те, наскільки від їх швидких та відпрацьованих дій залежить часом життя людей, їх добробут та спокій. Черговий караул продемонстрував дітям розгортання пожежного автомобіля для гасіння пожежі. У своїх дитячих руках екскурсанти змогли потримати пожежний рукав, по якому під час локалізації вогню подається вода та приміряти каску.

Рятівники продемонстрували спецодяг, розповіли про ті надзвичайні події, з якими їм прийшлося зустрітись в реальному житті та продемонстрували, як пожежники піднімаються на верхні поверхи, з допомогою спеціальної драбини. Під час зустрічі рятувальники, звернули увагу учнів на причини виникнення пожеж та їх запобігання, розповіли як правильно діяти у разі пожежі.

Діти із захопленням взяли участь в екскурсії, задавали багато питань господарям пожежної частини та зробили багато фотографій на згадку, а дехто з них уже подумки уявив себе майбутнім рятувальником.

Після побаченого і почутого кожнадитинаглибше розумієважливість та героїчністьпрофесіїпожежника. Ця екскурсія дала можливість познайомити школярів з професією рятувальника та навчити дітей правилам безпеки.

/Files/images/А7_1542.JPG

/Files/images/А8_1610.JPG

/Files/images/А10_1546.JPG

/Files/images/А11_1551.JPG

/Files/images/А12_1558.JPG

/Files/images/А131584.JPG

wym-1479476167074

Кiлькiсть переглядiв: 408