Ділимося досвідом з колегами

/Files/images/071216/02.1.jpg

07.12.2016 року на базі Миколаївської ЗОШ № 56 проведено засідання обласної творчої лабораторії розвитку початкової освіти в галузі «Суспільствознавство»Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти з питання: «Основні зміни в програмі предмета «Я у світі» в умовах оновлення програм та реформування загальної середньої освіти»

/Files/images/071216/02.3.jpg

У заході взяли участь слухачі курсів, адміністрація та вчителі навчального закладу, старший викладач кафедри психології педагогіки та менеджменту освітиМОІППО.

Зібрання розпочалося виступом директора школи Мазур О.М., яка познайомила присутніх з традиціями шкільної родини, звернула увагу на різноманітність форм методичної взаємодії, впровадження вчителями інноваційних технологій, участь педагогів у експериментальній роботі, міських та обласних конкурсах, що зумовлює значні досягнення та результативність закладу. Зазначила, що педагогічний колектив постійно «крокує стежками зростання»

/Files/images/071216/02.4.jpg

/Files/images/071216/02.5.jpg

Під час практикуму члени творчої лабораторії відвідали уроки: природознавства в 3-А класі на тему: «Різноманітність рослин» (вчитель Сташкевич В.Ф..), «Я у світі» в 3-В класі на тему: Проект: «Людина має творити добро» (вчитель Самкова Н.М.). Уроки були проведені в інтерактивній формі, продемонстрували організацію самостійної та пошукової діяльності вихованців, пізнання самими учнями свого довкілля і самовизначення у ньому.

/Files/images/071216/02.6.jpg

/Files/images/071216/02.7.jpg

/Files/images/071216/02.8.jpg

/Files/images/071216/02.9.jpg

Продовжила теоретичну частину засідання Хортів Ганна Валеріївна, старший викладач кафедри психології педагогіки та менеджменту освітиМОІППО, яка наголосила, що під час вивчення предмета «Я у світі» учитель повинен постійно звертати увагу на особистісний розвиток учня, формування його життєвої і соціальної компетентності.Організувалаобговорення змістових ліній, надала методичні рекомендації, які допоможуть педагогам у реалізації державних вимог до рівня загальноосвітньої підготовки учнів початкових класів.

/Files/images/071216/02.2.jpg

Учасники засідання творчої лабораторії висловили свої думки і пропозиції, поділилися враженнями від отриманої інформації. Зустріч педагогів була плідною, цікавою, насиченою новими відкриттями та знахідками. Всі присутні отримали поштовх до творчості та реалізації власних педагогічних надбань.

Дякуємо педагогам за співпрацю.

Адміністрація ЗОШ №56

Кiлькiсть переглядiв: 563