Квест «Знавці пожежно-рятувальної справи»

26 січня в школі відбувся квест «Знавці пожежно-рятувальної справи» для учнів 6-7 - их класів.

/Files/images/kvest_101/EDIcsT4s8gE.jpg

/Files/images/kvest_101/1stGK2a3zY0.jpg

/Files/images/kvest_101/VfAVtSKd17Q.jpg

Захід розпочався виступом команд і продовжився станцією «Перша допомога», яку проводив досвідчений лікар Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області.

/Files/images/kvest_101/V3skxUg7oPg.jpg

Учасники квесту на спеціальному манекені відпрацьовували різноманітні прийоми проведення реанімаційних заходів, штучного дихання та непрямого масажу серця.

/Files/images/kvest_101/cyV1l5ODnCo.jpg

Команди продемонстрували відмінні знання, показали свої вміння вчасно прийти на допомогу в біді та правильно надати першу допомогу. При цьому вони були артистичні, кмітливі та винахідливі. Під час наступних станцій «Знавці правил БЖД», «Джерела небезпеки», «Абетка безпеки, «Рятувальна», «Моделювання ситуації» учасники виконували різноманітні завдання з правил безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки, дій у випадку виникнення та запобігання надзвичайних ситуацій в повсякденному житті.

/Files/images/kvest_101/s9YxsD0wV44.jpg

/Files/images/kvest_101/j01vhDKtrag.jpg

Дякуємо за участь всім командам , які підготувалися і взяли участь у квесті. Адже результат цієї роботи – безпечне життя та здоров’я наших дітей, а це найголовніше!

/Files/images/kvest_101/nJoUiPs6Xcc.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 731