Тиждень початкової школи

З 06 по 17 березня 2017 року у школі було проведено методичну Декаду початкової школи. Її головна мета - зацікавити учнів до вивчення навчальних предметів, зробити навчання більш розмаїтим, відкрити нові, нетрадиційні підходи до вивчення навчальних дисциплін, а також показати тісний зв'язок вивченого в школі з життям людини. Робота Декади була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини.

Вчителі Баширова О. М., Ісаєв В. О., Пасічник А. М., Курбанова І. В., провели уроки на запрошення для слухачів МОІППО.

На уроці літературного читання Баширова О. М. знайомила учнів із красою та своєрідністю творчості Олександра Копиленка. За допомогою вдало підібраним формам та прийомам роботи вчитель активізувала читацькі інтереси дітей, розвивала навички виразного, свідомого, швидкого та правильного читання.

/Files/images/pochatkova_shkola/3.jpg

/Files/images/pochatkova_shkola/31.jpg

Класний керівник 4-В класу, Пасічник А.М., та вчитель музики, Курбанова І.В., завдяки творчому потенціалу змогли розкрити тему інтегрованого уроку з розвитку зв’язного мовлення та музичного мистецтва «А вже весна, вже красна». Різні види діяльності на уроці, інтеграція предметів допомогли розширити знання учнів про весну, збагатити їхнє уявлення про народні обряди, красу природи навесні, повторити вивчений матеріал, узагальнити набуті знання.

/Files/images/pochatkova_shkola/40.jpg

/Files/images/pochatkova_shkola/401.jpg

Ісаєв В.О. запросив на урок інформатики та української мови. За допомогою чергування різних видів роботи вчитель навчав учнів відрізняти команди від спонукальних речень, сприяв розвитку вмінь орієнтуватися в інформаційному просторі.

/Files/images/pochatkova_shkola/2.jpg

/Files/images/pochatkova_shkola/21.jpg

Класоводи Гонтарук Н.В., Самкова Н.М., та Шевченко Г.Г. дали уроки на запрошення у наставника для молодих спеціалістів, під час яких показали свою творчість та майстерність.

Вчителі 1-х класів (Гонтарук Н.В., Головченко С.О., Орленко А.М., Стахун К.П.) разом зі своїми учнями подорожували «Казковим експресом» в гості до казки. На свято завітали казкові герої: Снігова Королева, Кіт Леопольд, Червона Шапочка, Попелюшка, а також Баба Яга, для якої учні із задоволенням інсценізували казки «Ріпка» та «Рукавичка». Всі першачки брали активну участь у виховному заході.

/Files/images/pochatkova_shkola/1.jpg

/Files/images/pochatkova_shkola/11.jpg

/Files/images/pochatkova_shkola/12.jpg

/Files/images/pochatkova_shkola/13.jpg

/Files/images/pochatkova_shkola/14.jpg

З учнями 2-А та 2-Б класів (вчителі Шевченко Г.Г. та Дзіман Л.С.) було проведено ігровий тренінг «Хай добрим буде твоє серце». На заході панував позитивний емоційний настрій, діти вчилися аналізувати свою поведінку та поведінку своїх ровесників, висловлювати свої думки, слухати інших.

/Files/images/pochatkova_shkola/22.jpg

/Files/images/pochatkova_shkola/23.jpg

Між учнями 3-х класів (вчителі Баширова О.М., Сташкевич В.Ф., Самкова Н.М.) була проведена інтелектуальна гра «Сильна ланка». Всі учні завзято змагалися, старанно виконували завдання з рідної мови. Діти були активні, згуртовані та показали гарні знання з української мови. Перемогла дружба.

Вчителі 4-А і 4-Б класів, Борисенко Л.А. та Гончарова М.О. провели вікторину «У серці моїм Україна». У ході вікторини учні змогли показати свої знання та вміння з історії рідної країни, виховувалися почуття поваги та любові до символів країни, поваги до традицій, звичаїв та образів українців.

/Files/images/pochatkova_shkola/4.jpg

/Files/images/pochatkova_shkola/41.jpg

/Files/images/pochatkova_shkola/42.jpg

Отож, ще раз переконуємось у тому, що вчителі початкових класів – творчі та ініціативні, вони наполегливо працюють над формуванням всебічно розвиненої особистості, яка здатна в майбутньому забезпечити розквіт своєї держави.

Кiлькiсть переглядiв: 517