Пишаємося нашим випускником – параолімпійським чемпіоном!

Сьогодні, 10 квітня, на запрошення нашого класного керівника Жанни Олександрівни в 10-А клас завітав випускник 2013 року Богдан Гриненко, який є гордістю школи та прикладом в прагненні до перемоги для нинішнього покоління.

/Files/images/bogdan_grinenko/3.jpg

/Files/images/bogdan_grinenko/2 (2).jpg

Він з дитинства наполегливо працював над собою, займався плаванням, і з кожнім кроком наближався до успіху, хоч цей шлях був нелегким. Та Богдан здолав усі труднощі, щоденно тренувався і, ще навчаючись у школі, отримав звання «майстер спорту», успішно виступав на змаганнях в Україні та за кордоном і здобував нагороди. На шкільному сайті у розділі «Гордість школи» ще в 2012 році були розміщені фото Богдана та його спортивних «трофеїв».

І його візит після закінчення школи сьогодні до нашого класу був не першим. У 2014 році Богдан завітав до нас на виховну годину, розповів про підготовку до змагань світового рівня. Його приклад надихнув нас – ми переконались, що кожна людина має шанс на успіх і повинна за нього боротися.

Богдан Гриненко – параолімпійський чемпіон. На олімпіаді 2016 року в Ріо-де-Жанейро він отримав 3 медалі. Сьогодні ми побачили його нагороди і були у захваті. Він продовжує тренування і разом з цим навчається у Миколаївському Національному університеті кораблебудування. Богдан планує продовжувати навчання надалі – у магістратурі, щоб потім стати тренером з плавання та передати свій досвід і навички підростаючому поколінню.

/Files/images/bogdan_grinenko/5 (1).jpg

/Files/images/bogdan_grinenko/5 (2).jpg

/Files/images/bogdan_grinenko/6.jpg

Ми дуже раді, що Богдан не забуває рідну школу, своїх вчителів, з радістю вітався з директором школи Ольгою Миколаївною, завучем Ларисою Сергіївною, завітав до спортивної зали.

У 2020 році Богдан збирається їхати на олімпіаду до Токіо.

Його потенціал вражає і захоплює нас! Ми бажаємо Богдану успіхів!

Учні 10-А класу

Кiлькiсть переглядiв: 452