Педагогічні посиденьки з актуальної теми сьогодення

19 грудня 2022 року у школі відбулися педагогічні читання у формі «посиденьок» методичної студії вчителів початкової школи з теми «Комплексний підхід до проблеми розвитку продуктивної мотиваційної спрямованості до навчання»

Керівник методичної студії Кузів Н.В. наголосила, що перед сучасним педагогом передусім стоїть завдання задіяння в навчанні таких ресурсів, які пробуджуватимуть і підтримуватимуть в учнів інтерес до пізнання нового. У цих умовах важливого значення набуває мотивація як важливий компонент освіти. Від мотивації учня залежить його успішність, глибина й міцність знань, бажання і здатність навчатися протягом усього життя.

Вчитель початкових класів Гергишан І.С. розповіла про сучасні педагогічні технології та систему інтегрованих уроків як засіб розумового розвитку молодших школярів, підкреслила, що саме зпочаткової школи і починається формування цілісного світогляду дитини.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Орленко Л.С. надала рекомендації учителям щодо організації освітнього процесу з використанням засобів для результативного розвитку продуктивної мотиваційної спрямованості до навчання. Наголосила, що головна засада сучасного уроку: кожен учень має бути успішним!

Нетрадиційна форма проведення онлайн-заходу, «методичні посиденьки», з використанням відеоматеріалів та інших способів вцізуалізації для обговорення була ефективною, досягла своєї мети. В колективі панувала доброзичлива атмосфера, вчителі з позитивними емоціями та враженнями згодились з думкою, що ефективно здійснювати навчання в ситуації сьогодення в змозі лише педагог-професіонал, педагог-дослідник, який постійно працює над удосконаленням своєї майстерності.

/Files/images/000001/1/3265456.png /Files/images/000001/1/3165154151.png /Files/images/000001/1/5846541541.png

Кiлькiсть переглядiв: 211