ЦІКАВА ЗУСТРІЧ

11 травня у школі відбулась зустріч учнів 3-4 класів із представниками Громадської організації «Десяте квітня» за підтримки програми відУправління Верховного комісара ООН у справах біженців. Зустріч проводилась за згодою батьків, які привели дітей, а деякі були присутні під час спілкування.

За програмою заходу ведучі продемонстрували школярам мультфільми: «Слон проти Жирафи», «Їжак проти Рака», «Кінь та хом’як», метою яких було: закріпити знання учнів про справедливість, чесність, надійність, пунктуальність та сумлінність, розвивати вміння спілкуватися з людьми, відрізняти правду від неправди; плекати любов до ближнього; вчити знаходити справедливе розв’язання життєвої ситуації; виховувати в собі толерантність, доброзичливість, бажання дотримуватися справедливих стосунків з ровесниками, дорослими, виявляти правдомовність.

Діти мали можливість розвивати вміння безконфліктно сприймати думку оточуючих, виховували напрацьовували навички гідного поводження при агресивній комунікації; конструктивної взаємодії та вирішення різних складних ситуацій. Вони із великим інтересом жваво обговорювали відеосюжети та наводили аргументи, взяли активну участь у вправі «Асоцивтивний кущ», в ході якої записували на дошці слова – асоціації, що для них є моральні цінності.

А на завершення зустрічі представники громадської організації пригостили дітей смаколиками.

Школярі отримали позитивні емоції від живого спілкування, адже всі хочуть скоріше повернутися у рідні стіни своєї школи!

ВІДЕО МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ЗА ПОСИЛАННЯМИ:

«Їжак проти Рака »

«Кінь та хомяк».

"Слон проти Жирафа"

/Files/images/000001/traven/зустрiч.jpg

/Files/images/000001/traven/зустрiч_2.jpg

/Files/images/000001/traven/зустрiч_3.jpg

/Files/images/000001/traven/Зустрiч_4.jpg

/Files/images/000001/traven/Фото 5.jpg

/Files/images/000001/traven/Фото 6.jpg

/Files/images/000001/traven/фото 7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 30