Пийте, діти, молоко – будете здорові!

/Files/images/Лакталіс.JPG17 січня учні 5-А класу у супроводі класного керівника Старкової О.В. та вчителів школи відвідали підприємство «Лакталіс». Прослухавши інструктаж з техніки безпеки і одягнувши стерильний одяг, учні вирушили на виробництво. Привітна та обізнана екскурсовод Лариса Федорівна Велика супроводжувала учнів від цеху до цеху.

Діти побували у цехах віджиму сиру, бачили, як працюють агрегати з виробництва сметани, солодких сирків, смачних десертів тощо. Школярі із великим зацікавленням спостерігали за роботою автоматизованих ліній. Учні усвідомили, скільки роботи та титанічних зусиль працівники підприємства вкладають для того, щоб їх продукція смакувала як дітям, так і дорослим. Наприкінці екскурсії Лариса Федорівна подякувала учням за увагу, гарну поведінку, вихованість та цікаві запитання.

Приємним сюрпризом стали корисні смаколики від підприємства «Лакталіс». Особливі слова вдячності висловлюємо батькові учня 5А Мєркулову В. Н., який працює на підприємстві, за ініціативу та допомогу в організації екскурсії.

/Files/images/Інструктаж з ТБ.JPG/Files/images/Панорама .JPG/Files/images/Спецодяг.JPG/Files/images/Діти готові.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 489