Мій 9Б клас і я, дружна шкільна сім’я

Мій клас і я, дружна шкільна сім’я

Наш клас я можу назвати своєю родиною. Ми навчаємося в дев`ятому класі, але знайомі ще з дитячого садочка, бо з нашої групи більшість учнів разом прийшли школи в «в перший раз у перший клас». Протягом дев’яти років навчання ми ще більше здружилися, хоч і доповнився наш колектив новими учнями. І те, що ми різні, допомагає нам у навчанні та спілкуванні.

Ми організуємо цікаві справи, беремо участь у шкільних конкурсах і змаганнях. Правда, не завжди ми буваємо зразковими, іноді отримуємо зауваження за різні витівки. Але, коли щось трапляється з однокласниками, ми завжди готові прийти на допомогу. Коли хтось захворіє і довгий час перебуває у лікарні, ми відвідуємо його, а також пишемо хворому невеличкі листи з добрими побажаннями, щоб підтримати.

Під час чергування по школі ми організуємо розвиваючі ігри для учнів 5-6-х класів, піклуємося про молодших дітей, допомагаємо працівникам їдальні, дбаємо про чистоту й порядок у школі.

Наші батьки завжди підтримують наші справи порадою, безпосередньою участю та хвилюються, якщо щось не вдалось. Ми всі й надалі будемо великою родиною. Мабуть, нам буде приємно проводити час разом, коли ми подорослішаємо. Ми впевнені, що в такій дружній родині у нас завжди буде підтримка один одного та взаєморозуміння.

/Files/images/Ярмарок, 9Б клас.JPG

/Files/images/Черкасов з учнями 1 класу.JPG

/Files/images/Ігри 9Б з 5 класом.JPG

Учениця 9-Б класу Комісаренко Катерина

Кiлькiсть переглядiв: 523