Урок мужності в школі

/Files/images/Солдат Червоної Армії.jpg 8 травня 2015 року в 2-Б і 6-Б класі відбувся спільний урок мужності, присвячений 70 річниці Великої Перемоги. На урок був запрошений ветеран Великої Вітчизняної війни Зюзін Василь Іванович. Учні мали змогу поспілкуватися та сфотографуватися з ним та почути розповідь про важке та героїчне життя під час війни.

Учні 2-Б і шестикласники підготували для ветерана невеликий концерт, де лунали пісні і слова вдячності за мирне небо.

В кінці уроку був зроблений висновок про те, що ми, українці, повинні пишатися тим, що наша Україна ніколи не поневолювала інші народи, не вела загарбницькі війни, а лише захищала себе від ласих на чуже добро близьких і далеких сусідів. Від розуміння і любові кожного з нас залежатиме, яким буде майбутнє України. А любити її - це значить працювати в ім'я рідної землі. Тож своїми знаннями, працею, здобутками треба підносити її культуру, бути гідними своїх предків, любити рідну землю, берегти волю і незалежність України, поважати наш народ і нашу мелодійну мову.

У чомусь схожі очі ветеранів:
У них безмежне розуміння, легкий сум.
Вже на тілах загоїлися рани –
Їм крає серце рій нестримних дум…

І травень – теплий і ласкавий
Цитує радості та болю заповіт.
На честь відваги вашої і слави
Повсюди запалить бузковий цвіт.

Ростимуть і сміятимуться діти,
Що світ новий збудують з ваших мрій.
Завдячуємо вам і теплим літом
Під ясним небом швидкоплинних днів…/Files/images/2Б 8.05.2015.jpg/Files/images/6Б 8.05.2015.jpg/Files/images/Зюзін В.І 8.05.2015.jpg/Files/images/2Б і 6Б 8.05.2015.jpg/Files/images/Зюзін В.І. в школі.jpg/Files/images/Зустріч з ветераном 8.05.2015.jpg/Files/images/З Днем Перемоги!.jpg

/Files/images/Сагайдак і Савченко 8.05.2015.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 409