Відеоспостереження у школі

У школі встановлені відеокамери для спостереження за входом у навчальний заклад, роздягальнями та головними шляхами переміщення учнів.

Центр відеонагляду розміщений у приймальній та паралельно у директора школи, що дає можливість ефективніше контролювати наявність сторонніх осіб у закладі та дотримання режиму роботи школи.

Наша школа завжди була і є осередком затишного дитячого життя. І коли не було надійного паркану, і сьогодні, коли паркан відновлений за кошти міського бюджету. Тепер відеоспостереження підвищує рівень безпеки учасників освітнього процесу.

Як би там не коментували у ЗМІ гості, що напередодні завітали до нас (коментарі, звісно, необ’єктивні й упереджені), а те, що зроблено для школи в останні роки завдяки управлінню освіти, свідчить про зростання можливостей виконувати бюджетний запит кожного навчального закладу. Наші пропозиції враховуються управлінням при плануванні кошторису, в якому передбачаються кошти для зміцнення навчально – матеріальної бази освіти. Зокрема, школа отримала новий комп’ютерний комплекс, три комплекти учнівських меблів, відремонтована спортивна зала, оновлена туалетна кімната для дівчат. Незабаром розпочнуться роботи з благоустрою шкільного подвір’я, на які теж виділені кошти у 2017 році.

Вся шкільна родина вдячна управлінню освіти за турботу і висловлює впевненість в тому, що тенденція щодо поліпшення добробуту навчальних закладів продовжуватиметься успішно.

Кiлькiсть переглядiв: 504